Gostovanje namenskih strežnikov

 • Najem virtualnega strežnika je primeren za uporabnike, ki iščejo fleksibilnost pri izkoriščanju zmogljive strojne opreme. Na osnovi dogovora in pogodbe med podjetjem SI SPLET d.o.o. in naročnikom virtualnega strežnika, se lahko določi procesorska moč, velikost omogočenega spomina in velikost diska, ki ga uporabnik potrebuje na svojem strežniku.


  Virtualni strežniki tečejo v VMWare virtualnem okolju, ki je nameščeno na zmogljive HP-jeve platforme z Intel procesorji in Windows Server 2003 operacijskim sistemom.
  Za vas postavljamo virtualne strežnike na osnovi različnih operacijskih sistemov (Microsoft Windows, Linux Ubuntu ali CentOS, FreeBSD, OpenBSD). Ponujamo že vnaprej nameščene strežnike z osnovno konfiguracijo in 10GB prostora na disku.
  Našim strankam omogočamo podporo vsak delavnik od 8h do 16h, preko telefona ali elektronske pošte. Uporabnikom je omogočen oddaljen dostop preko zavarovane internetne povezave.
  Podjetje SI SPLET d.o.o. bo skrbelo tudi za varnostno kopiranje podatkov in sicer v intervalih po 7 dni, ko bo opravljena celotna kopija strukture vašega virtualnega strežnika s podatki.
 • Že vnaprej skonfigurirani paketi, med katerimi lahko izbirate:


  Bronasti paket - mesečna cena: 69 € + DDV
  - brez programske opreme (namestimo po vaši izbiri: Microsoft, Linux, FreeBSD)
  - 10 GB prostora
  - 100 Mbit/sinternetna povezava
  - 512 MB RAM

  Srebrni paket - mesečna cena: 129 € + DDV
  - nameščen Microsoft Small Business Server za 5 uporabnikov
  - MS Exchange Server 2003 - sinhronizacija na mobilne naprave
  - antivirusna in anti-spyware zaščita
  - 40 GB prostora

  Zlati paket - mesečna cena: 199 € + DDV
  - nameščen Microsoft Windows Server 2003 za 5 uporabnikov
  - MS Exchange Server 2007 - sinhronizacija na mobilne naprave
  - antivirusna in anti-spyware zaščita
  - 80 GB prostora

  Vabimo vas da nas kontaktirate na telefonsko številko in dogovorili se bomo za sestanek, na katerem bomo skupaj prilagodili funkcionalnost virtualnega strežnika po vaših željah in potrebah.